ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Τι Έπιπλα να Διαλέξω για το Παιδικό Δωμάτιο;

Διαβάστε έξυπνες και όμορφες ιδέες για να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο στο τέλειο μέρος για να μεγαλώσει το παιδί σας. Επιλέξτε το κατάλληλο παιδικό γραφείο και βιβλιοθήκη ανάλογα την ηλικία του αλλά και την προοπτική των αναγκών του ως έφηβος αργότερα.

Επιλογή Παιδικού Κρεβατιού

Σίγουρα το καθαρά παιδικό κρεβάτι είναι και πιο όμορφο σε σύγκριση με ένα απλό κλασικό. Μόλις όμως μεγαλώσει το παιδί σας, το παιδικό κρεβατάκι θα πρέπει να πάει στην αποθήκη και στη θέση του να έρθει ένα άλλο, μεγαλύτερο. Όταν λοιπόν φτάσει η στιγμή να διαλέξετε παιδικά έπιπλα, σκεφτείτε με βάση το μέλλον. Αγοράστε εξαρχής ένα κρεβάτι εφηβικό, κατά προτίμηση εναμισάρι. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε δυο φορές χρήματα για το κρεβάτι του παιδιού σας. Μπορεί τα μεγαλύτερα κρεβάτια να σας φαίνονται πολύ απλά για το παιδικό δωμάτιο, αλλά μην τα απορρίψετε. Για να δώσετε ένα πιο «παιδικό» χαρακτήρα στο χώρο, δώστε έμφαση στα υπόλοιπα στοιχεία του δωματίου.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Μικρά δωμάτια

Αν το παιδικό σας υπνοδωμάτιο είναι πολύ μικρό θέλετε να βρείτε τρόπους για να είναι το παιδί σας άνετο. Αν, από την άλλη μεριά, έχετε δύο παιδιά, θέλετε να χωράνε όσο γίνεται καλύτερα και να μην παραπονιούνται.

Γνωρίζετε για τα κρεβάτια τοίχου; Πρόκειται για μια εκπληκτική ιδέα την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε μικρό δωμάτιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βιδώσετε στον τοίχο το κρεβάτι και να το κλείνετε κάθε πρωί για να παίζουν τα παιδιά στον ελεύθερο χώρο που δημιουργείται.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα αν έχετε δύο παιδιά και μικρό δωμάτιο είναι να επιλέξετε ένα κρεβάτι πάνω-κάτω και να εκμεταλλευτείτε και τον χώρο κάτω από το κάτω κρεβάτι για να αποθηκεύετε πράγματα.

Μην αφήνετε κανένα σημείο του δωματίου ανεκμετάλλευτο.

Παιδικό Γραφείο

Το παιδικό γραφείο δεν πρέπει να λείπει από το παιδικό δωμάτιο. Το παιδί μαθαίνει από νωρίς να διαβάζει εκεί οργανωμένα και με τη σωστή θέση σώματος. Επίσης ο φωτισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, για αυτό μη ξεχάσετε το κατάλληλο φωτισμό γραφείου, που προστατεύει το παιδί τις ώρες μελέτης του.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ

Έπιπλα ΖΑΚΑΡ design by Zakinos στη Λάρισα

Επισκεφθείτε την έκθεση μας στο 3ο χλμ Λάρισας – Θεσσαλονίκης και δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία επίπλων!

Απάντηση