Νέα

  /  Νέα

Οι συμμετοχές στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό μας ξεπέρασαν τις 5.000! Μία όμως είναι η τυχερή που κέρδισε τον μοντέρνο γωνιακό καναπέ WOOD από τα Έπιπλα Ζακάρ Zakinos Design. 🎆  Συγχαρητήρια στη Dafni Dimitriou! 🎆 Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό

Και αυτές τις γιορτές τα Έπιπλα Ζακάρ Zakinos Design, δίνουν την ευκαιρία σε 1 τυχερό/ή να κερδίσει τον μοντέρνο γωνιακό καναπέ WOOD. Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να λάβετε συμμετοχή! https://www.facebook.com/epiplazakar.gr/   Όροι Συμμετοχής A. Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Η εταιρεία Έπιπλα Ζακάρ Zakinos Design

Έχεις σκεφτεί ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς όταν μπαίνει στο σπίτι σου; Ναι, προφανώς, είναι πολλά τα σημεία και με διαφορετική σημασία το καθένα, ωστόσο, κατά κοινή παραδοχή, είναι πολύ συγκεκριμένα τα στοιχεία στα οποία επικεντρώνεις και εσύ το ενδιαφέρον σου όταν επισκέπτεσαι ένα χώρο για πρώτη φορά. Κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο πράγμα που προσέχεις σε ένα σπίτι είναι η καθαριότητα και η τάξη. Και αυτό, λοιπόν, είναι ένα από τα “universal” πράγματα που όλος ο κόσμος παρατηρεί μπαίνοντας σε έναν ξένο χώρο για πρώτη φορά!

Το σαλόνι είναι ο πιο δημοφιλής χώρος ενός σπιτιού για τους φιλοξενούμενους, αλλά και για την οικογένεια μετά από μια αρκετά κουραστική ημέρα. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να βάλεις στην ανακαίνιση του όλο σου το γούστο, ώστε όποιος βρίσκεται εκεί να είναι σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Διαβάστε έξυπνες και όμορφες ιδέες για να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο στο τέλειο μέρος για να μεγαλώσει το παιδί σας. Επιλέξτε το κατάλληλο παιδικό γραφείο και βιβλιοθήκη ανάλογα την ηλικία του αλλά και την προοπτική των αναγκών του ως έφηβος αργότερα.

To Rustic (Ρουστίκ) είναι μια μέθοδος εσωτερικού σχεδιασμού, που αναφέρεται στην χρήση και εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων και υλικών που προέρχονται από τον παραδοσιακό αγροτικό πολιτισμό, συνδυασμένα σωστά, δηλαδή με Rustic Modern design και να αποδώσουν έναν σύγχρονο σχεδιαστικό συνδυασμό με καταπληκτικά αποτελέσματα.